Compromís del Ministeri per a la Transició Ecològica per incorporar la sensibilitat del territori en l’estratègia de protecció del Delta. El secretari d’Estat de Medi Ambient, Hugo Mora, s’ha reunit amb els membres de la Taula de Consens i assegura que treballaran conjuntament per tancar un document que incorpori les seves propostes.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ho ha explicat durant el ple de l’Ajuntament de dimecres, on també s’ha aprovat el reglament del nou Consell Municipal de Defensa del Territori. Un dels temes més urgents en aquesta matèria serà defensar l’actual delimitació del Pla Urbanístic a la zona de Riumar. I és que els veïns alerten que seran ells els grans damnificats.

Esquerra aposta per un govern fort amb el suport de la CUP i els Comuns per fer front a la pandèmia. El diputat ebrenc dels republicans, Lluís Salvadó, diu que amb més del 50% dels vots a favor de la independència tindran més força per reclamar el referèndum i l’amnistia al govern espanyol i a la comunitat internacional.

El COPATE dóna per iniciat el primer tractament contra la mosca negra de l’any dues setmanes tard. L’ens ha denunciat que els interessos de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre i les hidroelèctriques han causat la tardança. És per això que reclamen la gestió del riu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.