Compromís del secretari d’Estat de Medi Ambient, Hugo Morán, per incorporar la sensibilitat del territori en l’estratègia de protecció del Delta de l’Estat. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que el secretari d’Estat i la Taula de Consens es van reunir aquest dimecres per abordar els diferents punts de vista sobre les actuacions per salvar el Delta de l’acció del canvi climàtic. La pròxima reunió, ha avançat Soler, comptarà amb els tècnics de la Taula i servirà millorar el document final amb les aportacions del territori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.