Laura Borràs no contempla una possible inhabilitació per la causa judicial oberta contra ella, ja que assegura que no hi ha cas, i que per tant, no hi haurà tampoc judici. La candidata a presidenta de la Generalitat de Junts per Catalunya atribueix la polèmica sobre la seva imputació al ‘marc mental espanyol’. Borràs està sent investigada pel Tribunal Suprem per un suposat fraccionament de contractes que ella rebutja i que associa a la persecució judicial a l’independentisme.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.