25 dels 26 llits de cures intensives de l’Hospital Verge de la Cinta estan ocupats, 18 per pacients COVID19. La gerent de la regió sanitària de les Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, ha advertit que si augmenten els casos greus, no es podran derivar a l’hospital de Tortosa. A la pressió assistencial al límit es sumen diversos brots que afecte 148 treballadors, 88 aïllats i 60 positius. Les Terres de l’Ebre passen, sense dubte, pel pitjor moment de la pandèmia del coronavirus.
PRESENTACIÓ

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.