La pandèmia toca sostre a les Terres de l’Ebre que registren l’índex de rebort més alt des del seu inici: 1143,52 punts. La dada es va assolir dijous i representa només 6 punts més que el pic de la segona onada del passat mes d’octubre. En només set dies, sis persones han mort a l’Ebre com a conseqüència del virus.

– Aquest dilluns l’índex de rebrot és de 1.138 punts i només avui s’han sumat 54 nous positius, prop de 900 en l’última setmana. D’altra banda, també aquest cap de setmana, s’ha confirmat a la Ràpita el segon cas de la variant britànica del coronavirus a Catalunya. Una dona s’hauria infectat després d’un viatge a Londres.

– A Paüls continuen confinats un 25% de la població després de registrar 94 positius per Covid-19. Malgrat tot, segons l’alcalde del municipi, Enric Adell, el brot està sota control i alguns dels serveis tancats tornen a obrir.

– El dispositiu policial d’accés al Parc Natural dels Ports ha multat a 26 conductors que s’han saltat el confinament municipal al llarg del cap de setmana. S’han establert fins a set punts de vigilància que han identificat a un total de 534 vehicles.

– La candidata del Partit Nacionalista de Catalunya, Àurea Rodríguez, ha volgut presentar el seu projecte per a les eleccions del mes de maig jugant a Minecraft, un joc de construcció virtual. La compareixença s’ha retransmes per la plataforma Twich amb l’objectiu de captar l’atenció del públic més jove.

– El municipi del Perelló ha decidit mantenir la festivitat de Sant Antoni tot i el confinament municipal. Els convilatans han festejat el sant del seu patró amb restriccions, però mantenint, presencialment, un acte tan emblemàtic com són Els Tres Tombs.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.