El temporal Filomena ha repetit les imatges d’ara fa un any amb el temporal Glòria. La barra del Trabucador s’ha trencat novament, ha entrat l’aigua del mar a l’illa de Buda i la platja de la Marquesa ha retrocedit. Un cop més, la Taula de Consens del Delta de l’Ebre i els alcaldes han posat el crit al cel. Asseguren que demanaran responsabilitats per la inacció de les administracions superiors. Mentrestant, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha carregat un altre cop la responsabilitat a l’Estat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.