La Diputació de Tarragonai l’Ajuntament de Reus, mitjançant el Centre de Desenvolupament de l’Oli (CDO), convoquen anualment el Premis CDO per dinamitzar el sector oleícola del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès, amb l’objectiu de promoure el desenvolupament local i regional i de donar valor als productors d’oli d’oliva verge extra de la demarcació.

Anualment es convoquen els premis CDO com a reconeixement de la feina festa pels productors de la demarcació. Un concurs en què hi poden participar tots els olis d’almàsseres de les comarques de Tarragona, de les Terres de l’Ebre i del Baix Penedès registrades al Registre d’Indústries Agroalimentàries de Catalunya i que estiguin inscrites en les Denominacions d’Origen Protegides Baix Ebre – Montsià, Siurana o Terra Alta.

Es premien els productes elaborats a les nostres terres a partir de tres categories:

Premis CDO al Millor Oli d’Oliva Verge Extra Afruitat Verd Amarg
Premis CDO al Millor Oli d’Oliva Verge Extra Afruitat Verd Dolç
Premis CDO al Millor Oli d’Oliva Verge Extra Afruitat Madur

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.