Avui a El Mirador, EL COMERÇ DE PROXIMITAT: NADAL I COVID. Amb Ximo Rambla i la participació de Joan Iniesta (vicepresident de la Federació e Comerç de Tortosa), Natàlia Guart (presidenta Unió de Comerç Rapitenc), Ricardo Chopo (president de la Federació de Comerç de Turisme de Deltebre) i Carme Canalda (tècnica de Comerç Interior, Turisme i Protocol de la Cambra de Comerç de Tortosa).

La segona hora, moderada per la periodista Berta Treig, i amb l’anàlisi dels periodistes Òscar Meseguer, Anna Borràs, Josep Pitarch i Josep Bayerri.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.