La segona edició de la Fira Artesana de Santa Llúcia d’Alcanar s’ha fet amb totes les mesures de seguretat i prevenció anticovid. Es tracta d’una aposta per a dinamitzar la població i els seus comerços.

Així, comerços artesanals d’Alcanar i de fora han exposat els seus productes a la fira. La fira d’artesania de Santa Llúcia d’Alcanar també ha comptat amb un vessant solidari, amb recaptació de fons per a la Marató i, també, per a l’entitat animalista ‘agosagats’.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.