Avui a El Mirador: ELS AJUNTAMENTS EN ÈPOCA COVID. Presentat i moderat pel periodista Ximo Rambla i amb la participació de Mertixell Roigé (alcaldessa de Tortosa), Adam Tomàs (alcalde d’Amposta), Carles Luz (alcalde de Gandesa) i Joan Piñol (alcalde de Móra d’Ebre)

La segona hora, conduida per la periodista Berta Treig, tracta temes d’actualitat amb la participació en el debat dels periodistes Josep Bayerri i Anna Borràs, l’economista Marià Curto i l’estudiant d’integració social Samah Asttaf.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.