Avui a El Mirador: DELTA DE L’EBRE, DEL GLÒRIA A LA REALITAT. Presentat i moderat pel periodista Ximo Rambla i amb la participació de Toni Espanya (cap provincial de Costes de l’Estat), Rafa Sánchez (director tècnic de la Taula de Consens del Delta), Sisco Vidal (director del Parc Natural Delta de l’Ebre) i amb Sofia Rivaes (SEO Birdlife) via telefònica. El debat també compta amb l’anàlisi de Lluís Soler (alcalde de Deltebre) a través d’una entrevista enregistrada.

La segona hora, conduida per la periodista Berta Treig, tracta temes d’actualitat amb la participació en el debat dels periodistes Josep Bayerri i Núria Caro, la filòloga Ester Martí i el tècnic referent del SAI del CC Ribera d’Ebre Bernat Puig.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.