Avui a El Mirador: ESPORT EN ÈPOCA COVID: PRESENT I FUTUR, debat presentat per Ximo Rambla i amb la participació de Gerard Figueras (Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya), Gerard Esteva (president Unió de Federacions Esportives de Catalunya) i Jaume Domingo (president Unió de Consells Esportius de Catalunya).

La segona hora, moderada per Berta Treig, compta amb la veu i l’anàlisi dels periodistes Josep Bayerri, Júlia Albacar i David Benito i la bibliotecària Irene Prades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.