Bona tarda. Molts establiments d’hostaleria de les Terres de l’Ebre NO obriran portes en esta primera fase del Pla de desescalada. El sector alerta que el confinament municipal del cap de setmana fa inviable cobrir despeses només amb la clientela local.

Les associacions d’hostaleria creuen que les mesures del pla d’obertura s’han pensat només per a la grans ciutats. Una denuncia que van fer el divendres passat diversos restauradors al programa el Mirador.

La CUP denuncia presumptes irregularitats a la residència Sant Miquel de Tortosa, on hi ha un brot de coronavirus. Diuen que s’han acomiadat treballadores de forma irregular i que no es compleixen els protocols covid.

Ciutadans es suma a les critiques al pla de proteccio del delta del govern espanyol. Rebutgen que es parle de cedir litoral al mar i reclamen que es torni a les propostes de la taula de consens.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.