Els sectors de la restauració, la cultura i els esports tornen avui a l’activitat després de 38 dies de tancament per a frenar la pandèmia de la Covid 19. Avui s’entra en la primera fase de l’anomenat pla d’obertura que permetrà recuperar l’activitat de manera progressiva i gradual fins a Nadal.

Així bars i restaurants podran obrir entre les 6.00 del matí i fins a les 21.30 de la nit amb un 30% d’ocupació màxima a l’interior i un 100% a les terrasses. L’activitat cultural de cinemes, teatres, auditoris i sales de concert poden obrir al 50%, amb un aforament màxim de 500 persones. També poden obrir les instal·lacions esportives i gimnasos, amb un màxim d’ocupació del 30%.

El Gran Recapte dels Aliments 2020 reuniex 5 milions d’euros a tot Catalunya. A causa de la pandèmia, enguany s’han recollit donacions econòmiques i no pas aliments, com és costum. Les donacions permetran repartir més de 4 milions de quilos d’aliments.

La Consellera de Justícia Ester Capella demana als ajuntaments que s’impliquen amb el desplegament de la llei que regula el preu dels lloguers. A les Terres de l’Ebre, la llei només s’aplica a Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.