Bona nit. Benvinguts al temps de les notícies a Canal terres de l’Ebre. Encetem setmana i encetem un nou Ebre Notícies Vespre, el corresponent a aquest dilluns 23 de novembre. Una jornada en que els temes més destacats de l’actualitat a casa nostra són alguns dels que ara mateix ja repassem en titulars:

Associacions d’Hostaleria de les Terres de l’Ebre alerten que molts d’establiments no poden obrir. El confinament municipal del cap de setmana fan inviable cobrir les despeses amb la clientela local. Els hostalers pensen que les mesures s’han pensat per a la grans ciutats.

El Gran Recapte manté oberts els canals de donacions virtuals fins el 16 de desembre. Tot i que s’han recollit gairebé 5 milions d’euros a Catalunya, amb els que es podrà comprar uns 4 milions de quilos, aquests són insuficients per fer front a l’augment del 40% de la demanda.

L’Agència Catalana de Turisme concedeix a L’Ampolla el distintiu de vil·la marinera pel caràcter historicocultural, la gastronomia, el paisatge i la promoció d’esdeveniments al voltant de la relació entre l’home i el mar

Amposta, ciutat pilot del Passaport Edunauta. És l’únic municipi de les Terres de l’Ebre i un dels 14 territoris de tot el país que començarà amb aquesta experiència per fomentar els aprenentatges més enllà de l’escola.

Èric Vinaixa acaba de publicar el seu quart disc en solitari. Amb el nou àlbum, batejat com "La més bonica història", el cantant i músic de Miravet emergeix del caos que va plasmar en el seu anterior treball. Vinaixa va escriure l’obra abans de l’esclat de la pandèmia, empès a fugir de la frustració de la crisi personal que vivia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.