CRIT D’AUXILI DE LA RESTAURACIÓ EBRENCA, amb el periodista Ximo Rambla i els tertulians Lluís Garcia (Restaurant l’Estany), Carme Pla (presidenta de Plat i Got), Juani Piñana (presidenta de l’Associació d’Hosteleria de les Terres de l’Ebre) i Imma Bòria (presidenta de l’Associació de Cuina de la Ràpita).

LA SEGONA HORA, debat d’actualitat moderat per la periodista Berta Treig i amb els periodistes Josep Bayerri i Anna Borràs, la química Susanna Abella i l’activista Júlia Urgell.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.