Hola, siguin benvinguts a L’Ebre Notícies vespre, iniciem el temps de la informació de proximitat a Canal terres de l’Ebre. En l’edició d’avui, dijous 19 de novembre les notícies més destacades són les que ara mateix avancem en titulars:

Les Terres de l’Ebre han arribat aquest dijous a la xifra dels 5.000 contagis per covid-19 des de l’inici de la pandèmia. El Govern de la Generalitat avui ha presentat oficialment les mesures de les 4 fases de la propera desescalada.

Evitar el despoblament rural a l’Ebre requereix potenciar la formació i atraure població activa i emprenedora. La XXIII Trobada d’Economia del campus Terres de l’Ebre de la URV debat com retenir talent jove i frenar la davallada demogràfica al territori

Les Terres de l’Ebre cultivaran kiwi per ampliar la seva varietat de productes i millorar les oportunitats de negoci. La consellera Teresa Jordà ha presentat un Pla per diversificar els cultius per fer front a la plaga de la sharka que afecta greument la fruita de pinyol

Es tornen a reactivar les activitats culturals a les Terres de l’Ebre. Des dels ajuntaments es tornen a programar activitats després de coneixer-se les noves mesures que el Govern de la Generalitat ha decretat en els plans de desescalada

Els propietaris d’una finca de Móra la Nova cedeixen un bunker de la guerra Civil a l’Ajuntament per tal que pugui ser recuperat i es pugui treballar en la seva museïtzació

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.