Siguin benvinguts a una nova edició de l’Ebre Notícies vespre. Avui a la regió sanitària hem arribat a les 100 defuncions com a conseqüència del coronavirus. Un tema amb que obrirem el temps de la informació aquest dimecres 18 de novembre. De la resta de l’actualitat en fem ara mateix un cop d’ull en el sumari de titulars:

L’empresa Roig Orgànics es planteja la possibilitat d’ubicar la planta de compostatge que es volia construir a Aldover a un altre municipi. Des de l’empresa asseguren que no volen anar a un poble on no tenen el recolzament de la ciutadania.

Ports de la Generalitat continuarà treballant per a dur creuers a La Ràpita tot i que l’aposta de futur passa pels charters. L’any vinent començaran les obres de la llotja de Deltebre on també s’esperen els informes per desenvolupar el Pla especial del port fluvial.

Una dona de 29 anys resulta morta com a conseqüència d’una topada frontal entre el turisme que conduïa i un camió a la carretera T-3311, a l’altura del terme municipal d’Ulldecona. L’acompanyant està en estat crític. També va resultar ferit menys greu el conductor del camió.

Desconcert entre el sector de l’Hostaleria per les noves mesures previstes per a la desescalada que ahir es van conèixer. Consideren que no se’ls té en compte a l’hora de prendre decisions. També hi ha malestar entre el sector dels gimnasos.

“Xalem i respectem. Per unes Terres de l’Ebre lliures de violències sexuals” és el lema d’una iniciativa de sensibilització de l’Institut Català de les Dones que facilitarà eines i acompanyament tècnic als ens locals de les Terres de l’Ebre per a fer prevenció de les violències sexuals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.