La restauració, la cultura i l’esport podran reobrir a partir del dilluns vinent al 30% de l’aforament. El Govern està treballant en un document de desescalada que es dividirà en diferents fases on es preveu mantenir el confinament perimetral.

D’acord a aquest pla, el confinament municipal de cap de setmana es mantindrà els pròxims 15 dies i a partir del 8 de desembre, serà comarcal. Això mentre a les Terres de l’Ebre segueixen augmentant les denúncies per festes il·legals i incompliments de les restriccions. 162 en l’últim cap de setmana.

La Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre aprova la descatalogació del monument franquista de Tortosa i ja no és un bé patrimonial de Catalunya. L’ajuntament per la seva banda, es queixa que encara no coneix el projecte del Govern per retirar el monòlit.

Un grup de veïns d’Aldover s’oposa al projecte d’una planta de compostatge de l’empresa Roig Orgànics SL que es vol ubicar al municipi. El tractament dels lixiviats dels fems genera rezels entre els opositors al projecte.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.