Les dades epidemiològiques continuen a la baixa i ja es compleix un dels requisits per a iniciar la desescalada: La velocitat de propagació del virus, l’RT, s’ha situat al 0,80 a Catalunya. A les Terres de l’Ebre este requisit també es compleix i este cap de setmana s’ha situat al 0,68

Malgrat això, les hospitalitzacions continuen augmentant, ja són 62, quatre més que el passat divendres. També s’ha de lamentar tres noves defuncions, amb el que la xifra total ja s’acosta als 100 morts per Covid-19 a les Terres de l’Ebre.

La consellera de Justicia, Ester Capella, confirma que en breu es coneixerà el projecte de retirada del monument franquista de Tortosa que executarà la Generalitat. Capella ha evitat donar més detalls durant l’acte d’homenatge als caiguts de la batalla de l’Ebre que s’ha fet al memorial de les camposines.

Uns quaranta vehicles surten en marxa lenta a la carretera de la Ràpita a Poblenou, l’anomenada carretera de la vergonya’ per protestar contra l’estat del via. Reclamen que s’executi ja el projecte de nova carretera.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.