La Consellera de Justícia Ester Capella presideix l’acte d’homenatge als caiguts a la batalla de l’Ebre que s’ha fet al memorial de les Camposines. La Consellera avança que aviat es coneixeran els detalls de quan i com es retirarà el monument franquista del riu Ebre a Tortosa

Un grup de veïns d’Aldover s’oposa al projecte d’una planta de compostatge de l’empresa Roig Orgànics SL que es vol ubicar al municipi. El tractament dels lixiviats dels fems genera rezels entre els opositors al projecte.

Nova acció reivindicativa a la carretera de la Vergonya. Els usuaris d’aquesta via, que uneix La Ràpita amb el Poble Nou i el Trabucador tornen a demanar la seva millora. Alerten també sobre el mal estat del pont de la llacuna de l’Encanyissada

El metge tortosí Elías Campo rep un dels premis nacionals a la investigació 2020. El catedràtic de Patología de la Universidad de Barcelona ha estat guardonat amb el Premi Gregorio Marañon pels seus estudis sobre les neoplasias linfoides,

La setzena edició de la Biennal d’Art Ciutat d’Amposta, la BIAM 2020, guardona David Ortiz per l’obra de videocreació ‘Mañana niebla’. El jurat l’ha escollit per la seva qualitat i per la important tasca de recerca feta per l’artista

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.