LA CULTURA EBRENCA EN PEU DE GUERRA. El Mirador d’aquesta setmana tracta sobre les afectacions que està tenint la COVID-19 sobre la cultura ebrenca. Ho debatem amb Ferran Bladé (director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya), Marga Julià (actriu i directora de Teatre), Josep Villa (director d’Imagina Ràdio) i Ramón Gil (propietari de l’orquestra Junior’s).

El debat, conduït pel periodista Ximo Rambla, també compta amb la participació de diferents agents relacionats amb la cultura ebrenca: Paco Cabanes, Ramón Bel, Jordi Carapuig, Artur Gaya, Ramón Segarra, Ignasi Blanch i Eusebi Morcillo.

La segona hora, moderada per la periodista Berta Treig, analitza l’actualitat amb els periodistes Josep Bayerri i Anna Borràs, l’enginyer industrial Honorio Royo i la filòloga Ester Martí.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.