L’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) considera “intolerables” els problemes que han tingut els autònoms en la tramitació de la sol·licitud dels ajuts de la Generalitat. “De nou es repeteixen els mateixos errors i no es poden tramitar les sol·licituds d’ajudes perquè seguim amb les incidències dels sistemes informàtics del Canal Empresa de la Generalitat, que es venen arrastrant des del primer dia i que no són capaços de solucionar”, es queixa l’associació empresarial en un comunicat fet públic.

D’altra banda, l’AECE demana que es modifiquin les bases de la convocatòria d’aquests ajuts perquè el règim de la concessió sigui per “concurrència competitiva” i no per ordre de sol·licitud.
“Seguirem mostrant el nostre rebuig a totes aquestes situacions que perjudiquen més si cap a l’empresariat i, seguirem recolzant i reconeixent l’esforç de tants empresaris i empresàries, que es troben en una situació tan difícil”, clou el comunicat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.