"Montsià Jove" ha de reformulat la Trobada de Joves de la comarca d’enguany per les restriccions actuals. I ho ha fet seguint la premissa que ja vam veure en ple confinament, en què molts grups de música i solistes aprofitaven les xarxes socials per a realitzar els seus concerts. Així, han programat quatre concerts, estrenant-se amb Pepet i Marieta el passat dissabte, que el jovent pot viure des de casa, mitjançant el Live d’Instagram de "Montsià Jove".

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.