Encetem nova temporada de Maiors i ja en van 13. Tretze anys al costat seu portant a les seves cases la tradició, història i cultura de les nostres terres. Això es possible graciés a la col.laboració de diferents entitats ebrenques com: El Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, Centre, d’estudis,Tirant Lo Rall, Terres de Cruïlla, Centre d’Estudis Seniencs, centre d’Estudis planers, Historiadors locals i membres de la nostra empresa patrocinadora l’Onada. Tenim una temporada plena de continguts interessants que esperem siguin del seu interés.

La nostra protagonista d’avui viu en una residència i ens contarà la seva experiència. Els presentem a la senyora Lourdes Torres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.