Una quinzena d’alumnes han començat aquesta setmana el curs de soldadura amb elèctrode revestit i TIG, que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova i que es duu a terme al Viver d’Empreses de Camarles. L’oferta formativa forma part del programa Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) que ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat laboral.

l president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i el president de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro, han donat aquest dimarts la benvinguda als alumnes participants. “Aquest curs permetrà que l’alumnat adquireixi els coneixements necessaris per a fer operacions de soldadura amb arc elèctric, així com la capacitat per a la interpretació de plànols i processos de tall”, ha dit Faura.

Pel que fa a la durada del curs és de 720 hores i en acabar l’alumnat rebrà un certificat de professionalitat. El curs està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.
L’oferta formativa de Baix Ebre Innova inclou també un curs d’atenció sociosanitària a persones dependents i un altre d’auxiliars de comerç. Tots els cursos segueixen el protocol de protecció i prevenció de Covid-19.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.