Bona nit, iniciem el temps de les Notícies a Canal Terres de l’Ebre. En l’edició de l’Ebre Notícies d’aquest divendres els explicarem tot allò que ha estat actualitat a casa nostra. Una actualitat que ve marcada per les repercussions de les noves restriccions proposades pel Procicat i que ja han entrat en vigor. Però a banda d’aquesta qüestió tenim altres temes preparats que ja els avancem en titulars:

Concentracions de protesta del sector de l’Hostaleria davant de l’entrada en vígor del decret de les restriccions que els obliga a tancar. Amposta i Tortosa han acollit concentracions de protesta dels professionals del sector

Els socialistes de les Terres de l’Ebre carreguen contra el Departament de Salut per la gestió del brot de Padesa. El PSC també creu que les noves restriccions s’han plantejat sense els ajuts econòmics que serien necessaris per als sectors econòmics afectats

Tortosa i La Ràpita celebren actes d’homenatge institucional al President lluís Companys en motiu del 80è aniversari del seu afusellament. Durant els discursos no van faltar les al·lusions a l’actual situació política a Catalunya.

La Ribera d’Ebre veu la transició energètica cap a les energies renovables com una oportunitat de futur però vigilant l’impacte ambiental que suposa fer aquest canvi. Aquesta ha estat la conclusió d’una jornada organitzada pel Consell Comarcal i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre.

Finalitza la segona campanya d’excavacions arqueològiques a l’assentament protohistòric dels Malladerets, a Alfara de Carles. Els arqueòlegs del Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia de la URV asseguren que podria ser el més gran de la seva època trobat a Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.