L’Hospital Comarcal d’Amposta i la Fundació Serveis Socials del Montsià (Fussmont) assumiran el pagament d’una paga extraordinària per la gestió de la covid-19 a aquells treballadors del centre hospitalari i la residència de gent gran que van treballar entre l’1 de març i el 31 de maig les categories professionals dels quals han quedat fora dels supòsits de la convocatòria de la Generalitat de Catalunya. Així, es donarà una paga extra de 400 euros (en cas de haver treballat els tres mesos i si no serà proporcional al temps treballat) als professionals del Servei d’Atenció Domiciliària (SAD), del Transport Adaptat, de la cuina, la consergeria i el servei de neteja, seguint també els mateixos requisits de la Generalitat.

“No podem deixar fora a una part de professionals que van estar igualment a la primera línia de l’atenció social i sanitària més enllà de les seves responsabilitats habituals”, ha assenyalat l’alcalde d’Amposta i president del Consell d’Administració de l’Hospital i del Patronat de la Fussmont, Adam Tomàs. Aquesta paga extraordinària suposarà una aportació extraordinària de 50.000 euros.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.