Siguin benvinguts a una nova edició de l’Ebre Notícies. A partir d’aquests moments tenim la voluntat d’explicar-los tota l’actualitat de les nostres Terres. Si decideixen quedar-se al nostre costat en l’edició d’aquest dijous 15 d’octubre ja hi ha moltes coses per contar-los. De les principals, com cada dia en fem un primer avanç en format de titulars.

Diverses veus reclamen l’estudi de mesures per tal de restringir l’accés massiu de visitants en zones determinades dels Parcs Naturals del Delta de l’Ebre i dels Ports. Alguns espais s’han vist perjudicats per l’elevat nombre de turistes que han rebut en temps de pandèmia

Ensurt per un incendi que ha cremat 2 hectàrees i mitja a la zona de Collredó de Tortosa. De manera preventiva van haver de ser desallotjades 18 persones de ls seus habitatges. La crema de restes vegetals podria ser la causa del foc.

Associacions de Familiars d’alumnes es queixen dels problemes que tenen a l’hora de quedar-se a casa si un grup escolar és confinat. També reclamen més material d’higiena al Departament. Per altra banda els sindicats de professors continuen reivindicant més mesures de protecció als centres

El Sindicat UGT de les Terres de l’Ebre duu a terme el seu 10è Congrés amb la presència del Secretari General Camil Ros. Valentí Marin és re-escollit Secretari General de les Terres de l’Ebre amb un 92% de suports.

L’Ajuntament de Móra d’Ebre instal·la una xarxa de wifi gratuït a 15 punts del nucli urbà. Indrets com la plaça de dalt i la plaça de baix de la capital de la Ribera disposaran d’aquests connexions gratuïtes per tal de facilitar l’accés a internet en temps de pandèmia

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.