El conjunt senienc va aconseguir debutar finalment a la lliga i va sumar la primera victòria del campionat que el situa entre els capdavanters del grup, després d’imposar-se amb solvència al Futbolpax Tarragona (8-4). Dos gols dels seniencs en el mateix minut van trencar un partit igualat durant un primer temps que acabava amb 3 a 1 favorable als del Montsià. A la represa, tot i pressionar els tarragonins d’entrada, van aconseguir superar la pressió i van encarrilar el partit amb quatre gols seguits. Després la relaxació va permetre que el Futbolpax escurcés distàncies al marcador i aconseguís maquillar el tanteig final amb el 8-4 definitiu. La setmana vinent han tornat a ajornar el seu compromís de lliga a Andorra davant l’Encamp, perquè està en fase 2 el territori andorrà. Malgrat tot, diumenge recuperaràn el partit de la segona jornada que els havia d’enfrontar al Torredembarra.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.