Reportatges dels següents partits: Rapitenca-Ascó, Móra la Nova-Tortosa, RemolinsBitem-Amposta, La Sénia-Ulldecona, Perelló-Aldeana, Camarles-Ampolla, Catalònia-Benissanet, Alcanar-La Cava, Amposta B-Santa Bàrbara i Ebre Escola-Batea-
Intervindran: Ambrós(Móra la Nova), Emili Descarrega(Remolins-Bítem), Juanjo Serrano(La Sénia), Juanjo Rovira(Perelló), Alberto Lopez (Camarles), Marcos (Jesús Catalònia), Miquel Cervelló (Alcanar), Toni Sànchez(AmpostaB), Juanjo Prats(La Cava). Convidats:Baltasar Capera(Ampolla), Ito Galvé(Santa Bàrbara) i Jesús Ferrando (Canal Terres de l’Ebre)

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.