Debut a la lliga de l’Ebre Escola després del confinament davant un rival cridat a lluitar per la lliga com és el Batea. El conjunt tortosí ha confirmat el paper d’optar a estar entre els capdavanters. El Batea, delmat per les baixes, ha acabat bastant molest amb l’arbitratge que ha estat un despropòsit per ambdues parts, però que ha obviat un clar penal amb el 1 a 0 al marcador que hagués pogut canviar el signe del partit. Pep Montesó ha trencat el fora de joc i s’ha presentat sol contra el porter, al que ha superat per sobre. Reacció del conjunt de la Terra Alta que amb un xut que ha desviat Pino al pal hagués pogut empatar. Dos minuts després arribava l’acció polèmica, en què el defensor local es passava de frenada i feia un penal que l’àrbitre ha obviat. El partit ha estat intens, però arran de l’expulsió per doble groga al mateix minut de Paulo, ha deixat als bateans amb inferioritat. Fins al tram final i degut a la falta de contundència defensiva visitant, han arribat el segon i el tercer gols locals que han deixat el partit vist per sentència. A falta de cinc minuts per al final, Ferri ha aconseguit el gol de l’honor visitant.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.