Un accident a la carretera T-340 a Deltebre ha deixat dos ferits, un d’ells greu i l’altre de menys gravetat. Els dos vehicles han xocat frontalment en el punt quilòmetric 4,9. Un dels dos vehicles ha bolcat a la via mentre l’altre ha caigut a un arrossar. Els dos ferits han estat traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Els bombers han rebut l’avís a les 13.07h i s’han desplaçat fins al lloc dels fets cinc dotacions del cos, dues ambulàncies del SEM i un helicòpter.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.