Bona nit, benvinguts un dia més al temps de les notícies a Canal terres de l’Ebre. Encetem una nova edició de l’Ebre Notícies, la corresponent a aquest dimarts 29 de setembre. La informació al voltant de l’evolució del coronavirus a les nostres comarques tornarà a centrar bona part de la nostra atenció. De la resta de temes, en fem ja un primer avanç en el sumari de titulars

El cribratge realitzat als treballadors de l’empresa PADESA de Roquetes donen 90 PCR positives, 306 negatives i resten 2 proves pendents El brot actualment compta amb 237 persones positives, dels quals 218 són treballadors i 19 són contactes

Els ajuntaments d’Alcanar, Roquetes i Ulldecona es mostren indignats per l’import dels ajuts dels aiguats de 2018 que finalment els han acabat concedint. Consideren que la quantitat és ridícula i està molt lluny de les valoracions que es van fer inicialment

Desenes de ciutadans es concentren al davant de diversos ajuntaments de les Terres de l’Ebre per mostrar el seu rebuig a la sentència d’inhabilitació al President de la Generalitat Quim Torra. Diversos ens locals duen a terme plens extraordinaris per aprovar mocions de rebuig

Del 9 al l’11 d’octubre l’Ajuntament de Tortosa durà a terme diverses activitats en motiu de les Jornades Europees del Patrimoni. Destaquen les visites guiades a diferents espais patrimonials de la ciutat. Dins d’aquestes jornades també tindrà lloc una nova edició del festival “A cel Obert”.

Del 14 al 17 d’octubre el hall de la biblioteca Sebastià Juan Arbó d’Amposta acollirà una nova edició, la quinzena, de la Jornada de les lletres ebrenques. Per assistir de manera presencial les places seran limitades però tothom que ho vulgui podrà seguir-les per streaming. Enguany, entre els participants, a banda dels escriptors ebrencs, destaquen noms com els de Víctor Amela o Núria Prades

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.