Bona nit els donem la benvinguda a l’edició d’avui de l’Ebre Notícies. Encetem setmana carregats d’informació de casa nostra i disposats a intentar explicar-los allò més rellevant de l’actualitat ebenca. Un dia aquest dilluns, molt dens des del punt de vista informatiu. Entrem ja en matèria i fem un avanç de les principals qüestions en format de titulars

Múltiples mostres de rebuig a les Terres de l’Ebre a la confirmació de la sentencia que inhabilita el President Quim Torra. A les declaracions de polítics i institucions s’uneixen les concentracions a les places dels Ajuntaments convocades per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural

Al voltant d’uns 500 treballadors de la planta de l’empresa PADESA de Roquetes estan a l’espera de conèixer el resultat de les proves PCR que se’ls ha fet durant aquest cap de setmana. El risc de rebrot és avui molt alt en diversos punts de les Terres de l’Ebre.

Tortosa incrementa la vigilància a la via pública per garantir el compliment de les mesures de prevenció de la covid-19. Entre les accions que s’activen, Protecció Civil farà tasques d’agents cívics per informar la ciutadania sobre l’us correcte de les mascaretes

Un incendi forestal provoca un important ensurt diumenge al paratge de la Roca Roja a la Serra de lo Tormo, entre Vinebre, la Torre de l’Espanyol i Garcia. Tot i el fort vent i les difícils condicions del terreny un ampli desplegament de bombers va poder controlar l’incendi per la nit. S’han cremat menys de 2 hectàrees de terreny

Malgrat que la festa de la sega de l’arròs de SAnt Jaume es va haver de suspendre, ahir, per tal de rememorar-la es van segar a mans uns petits quadres d’arròs sense l’assistència de públic. El producte d’aquesta sega serà destinat a Càritas

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.