43 treballadors de la planta de PADESA de Roquetes donen positiu per covid-19. Dissabte i diumenge es realitzaran els cribratges al treballadors que no han estat testats. A Tortosa s’han hagut de confinar dos grups escolars més un a la Consolació i un altre al Sagrada Família

El Departament de Salut comença les obres de millora dels hospitals de Tortosa, Amposta, Móra d’Ebre i Santa Creu de Jesús que suposaran una inversió de 3 milions 700 mil euros. Els treballs es duen a terme per a millorar la lluita contra la covid-19, però després ja quedaran en els equipaments hospitalaris per a altres usos

L’Ajuntament de Roquetes duu a terme diverses millores en espais urbans del municipi per valor de més d’1 milió 200 mil euros. Aquestes inversions s’han pogut fer gràcies al superàvit de l’exercici de 2018

L’Ajuntament de Tortosa completa una nova zona verda a Ferreries Nord amb l’arranjament d’un parterre al costat del col·legi Cinta Curto . L’actuació ha permès adequar un espai en desús a la Rambla Pompeu Fabra on s’ha plantat arbrat i vegetació i s’ha instal·lat mobiliari urbà

Campredó fa un homenatge al prestigiós professor Curt Wittlin, estudios de la literatura catalana del segle d’Or, en complir-se un any del seu traspàs. Wittlin nascut a Suïssa i afincat a Campredó en jubilar-se va fer una donació que ha permès completar el centre d’interpretació de la torre de Font de Quinto

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.