Divendres 25 de setembre. Els donem la benvinguda a l’Ebre Notícies. A partir d’aquests moments els convidem a seguir-nos en el repàs a l’actualitat de casa nostra, que un dia més ve marcada per la preocupant evolució de la pandèmia del coronavirus. Tot seguit ja els presentem els principals arguments informatius en format de titulars

Els treballadors que han donat positiu en el brot de coronavirus de la planta de PAdesa a Roquetes ascendeix ja a 112. Demà dissabte es farà el cribratge massiu a prop de 600 treballadors al CAP de Roquetes. Per altra banda s’ha confinat un grup de segon de batxillerat de l’Institut Despuig de Tortosa per un positiu covid-19

La Plataforma en Defensa de la Terra Alta i l’Ateneu Popular la Pastora rebutgen el projecte eòlic “Tramuntana 3” que s’ha d’instal·lar a Corbera d’Ebre. Una de les seves principals al·legacions és que afecta a espais de la batalla de l’Ebre on encara hi ha gran quantitat de restes humanes

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat avui, per unanimitat, el IV Pla de Polítiques de Dones que serà vigent durant el període 2021-2024. En el ple d’avui ha pres possessió com a conseller comarcal pel PSC Ramon Martínez en substitució d’Enric Roig.

Les Escoles Agràries de Catalunya engeguen un nou curs en què arriben als 10.000 alumnes inscrits. A les Terres de l’Ebre l’Escola de Gandesa ofereix el cicle Formatiu de Grau Mitjà d’elaboració d’Olis d’Oliva i Vins. Pràcticament tots els alumnes troben feina a l’entorn de la comarca.

El retaule de Santa Anna torna a ocupar la seva capella a la Catedral de Tortosa després d’un complex i laboriós procés de restauració i muntatge. És un dels conjunts religiosos més grans del país que ha calgut desmuntar per restaurar-lo.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.