Bona nit comencem, el temps de les notícies a Canal terres de l’Ebre. Encetem l’Ebre Notícies en l’edició corresponent a aquest dimecres, 23 de setembre. Si segueixen al nostre costat durant els propers minuts intentarem traslladar-los tota l’actualitat de casa nostra. Abans que res, com sempre, en fem un primer repàs en format de titulars

El Departament de Salut traslladarà la vacunació de la grip d’enguany fóra dels Centres d’Assistència primària. A més a més es preveu un increment del nombre de vacunes a persones de risc per no saturar els centres d’Assistència Primària

La mobilitat en transport públic a les terres de l’Ebre presenta greus deficiències. En alguns casos no hi ha coordinació entre els horaris dels autobusos i els trens. Pel moment el transport privat continua sent insustituible a molts de municipis

S’inicien les obres d’un pantalà flotant de 20 metres de longitud al Parc del Riu de Deltebre que permetrà donar cabuda a quatre embarcacions i que s’emmarca en l’objectiu de seguir obrint el municipi al riu Ebre.

L’Ajuntament d’Alcanar decideix suspendre, previ acord, les festes del Remei d’enguany. També la quarta edició del festival Iber Tyrika. Com a alternativa des de l’Ajuntament es tornarà a optar per espectacles de petit format que permetin complir amb la normativa de la Covid-19,

Entre el 8 i el 15 d’octubre tindrà lloc una nova edició del Festival Internacional de Teatre i Circ d’Amposta. Per assistir als espectacles caldrà adquirir una entrada anticipada a través de la web de l’Ajuntament o de l’Escola de Teatre però totes les propostes són gratuïtes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.