Bona nit, benvinguts. Salutacions cordials, comencem en directe al Canal Terres de l’Ebre el temps de la informació. Des d’ara mateix ens disposem a explicar-los tot allò que ha estat notícia a casa nostra aquest dimarts, 22 de setembre. En fem ja un primer avanç en el sumari de titulars

Les probes PCR que s’han realitzat als alumnes confinats de l’escola de Remolins han donat negatiu. Des de Salut i Educació asseguren que el confinament dels 7 grups de centres educatius de les Terres de l’Ebre entra dins de lo que estava previst.

La Federació de l’Ebre d’Esquerra Republicana de Catalunya vol potenciar el foment d’energia renovable a través de diverses iniciatives en els ajuntaments on governen els republicans. Entre altres propostes bonificaran a les ordenances fiscal l’utilització d’energia fotovoltaica

L’Ajuntament de Tortosa obté un premi per l’ordenança de transport públic. Per segon any consecutiu. La ciutat és reconeguda en motiu de la setmana de la mobilitat Sostenible, ara per l’establiment de tarifes en funció de la renta

La campanya de la sega de l’arròs s’ha retrassat enguany gairebé un mes del període habitual. Les inundacions provocades pel temporal Glòria i les pluges de la primavera van fer que es retrassés la plantada. Els arrossaires preveuen que la producció d’enguany sigui menor que la de l’any passat

El President de la Generalitat Quim Torra fa el lliurament de la Creu de Sant Jordi a la Banda Municipal de Música d’Alcanar. L’Alcalde Joan Roig, en nom de la banda va rebre el prestigiós guardó en l’acte solemne dut a terme al Palau de la Generalitat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.