Bona nit, Comencem a Cala Terres de l’Ebre puntualment, en directe, com cada dia el repàs a l’actualitat de la jornada, d’aquest divendres 18 de setembre. Durant els propers minuts intentarem posar al seu abast tota la informació generada a casa nostra. Si ens volem acompanyar, ara mateix ja els avancem alguns dels principals titulars

La producció de mel a les Terres de l’Ebre cau més d’un 50% aquesta temporada. Els apicultors mostren també la seva preocupació després que s’hagi detectat la presència de la vespa asiàtica en alguns punts de les nostres Terres

L’Associació Mares i Pares del Col·legi de Riumar de Deltebre duen a terme un acte de protesta per tal de demanar al Departament d’Educació la implementació de la jornada continuada al centre educatiu. Asseguren que més d’un 90% dels pares volen aquesta mesura.

Tortosa durà a terme del 25 al 27 de setembre diverses activitats turístiques per commemorar el DIa Mundial del Turisme. Des del Govern Municipal s’ha fet una valoració molt positiva de les dades de visitants i d’ocupació que s’han registrat aquest estiu a la ciutat

‘La Bruixa del Riu‘ d’Amposta emet loteria solidària amb el projecte Emma per col·laborar amb el grup d’investigadors en càncer de mama de les Terres de l’Ebre. Amb l’emissió d’aquestes participacions es vol arribar al màxim possible de persones solidàries, alhora que es difon un missatge d’esperança en la cura d’aquesta malaltia.

La Federació Catalana de Futbol manté les previsions de començar la lliga en les diferents categories el primer cap de setmana d’octubre. A les Terres de l’Ebre encara hi ha alguns clubs que no veuen clar aquest calendari tot i que el nombre de partits amistosos no para de crèixer

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.