Bona nit. Dijous 17 de setembre . Els donem la benvinguda al temps de la informació territorial a Canal terres de l’Ebre. Disposats en els propers minuts a explicar-los tota l’actualitat que s’ha generat en les darreres hores a casa nostra. Si ens volen acompanyar, ara mateix, en titulars els avancem alguns dels arguments més destacats d’aquesta jornada

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya tancarà el sector de trànsit de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Móra d’Ebre. Segons La Unió Sindical de la Policia Autonòmica això suposarà un increment del temps de resposta en cas d’accident i posar en risc la seguretat viària de la Terra Alta i la Ribera d’Ebre

Els més de 1.000 treballadors dels escorxadors de PADESA de les Terres de l’Ebre estan convocats a una vaga de dos dies per als propers 13 i 14 d’octubre. El conveni sectorial dels escorxadors va caducar el 2018 i no hi ha acord per signar-ne un de nou.

La producció total de les salines de la Trinitat en la campanya d’enguany ha estat de 45 mil Tones, menys de la meitat que en la temporada anterior. Aquesta davallada ha vingut motivada, en gran part, pels danys que va ocasionar al Trabucador el temporal Gloria

Cau la producció de musclos de les badies dels Alfacs i del Fangar en més d’un milió de quilos respecte la temporada de l’any passat. Tot i l’excel·lent qualitat d’enguany la demanda ha caigut en picat com a conseqüència de la pandèmia del coronavirus

Tot a punt per re-iniciar les obres de la plaça de la catedral de Tortosa. Avui s’ha dut a terme la darrera reunió tècnica entre l’empresa adjudicatària ACSA SORIGUÉ i l’Ajuntament. Els treballs podrien iniciar-se la setmana vinent
CARETA

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.