Bona nit, que tal ? Siguin benvinguts a una nova edició de l’Ebre Notícies. Encetem, en directe, el temps de la informació en aquesta jornada de dimecres, 16 de setembre. Al llarg dels propers minuts intentarem explicar-los tota l’actualitat de les nostres terres. Sense més preàmbuls fem ja un cop d’ull al sumari de titulars

El Consell de Ministres aprova l’avantprojecte de Llei de Memòria Democràtica. Des del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE) consideren que arriba tard. Un avantprojecte de llei que torna a posar sobre la taula el monument franquista de Tortosa.

Les III Converses de Pensament Crític homenatjaran els deportats rapitencs als camps nazis El Cercle de Pensament Crític de les Terres de l’Ebre enfoquen la tercera edició d’aquest fòrum de debat entorn a la memòria històrica

El sindicat USTEC considera que els 50 docents que s’han contracta a les Terres de l’Ebre per aquest curs escolar són insuficients. Des d’aquest sindicat reclamen més recursos per fer de les escoles un espai segur

La injecció d’aigua dolça a la llacuna del Canal Vell a través del sistema de bombes del Penal ha frenat la degradació ambiental que patia este espai natural del Delta de l’Ebre. La injecció d’aigua dolça s’ha fet de manera permanent durant dos mesos

La gestió emocional es converteix en un dels quatre focus en els quals s’incideix a l’Institut Escola Daniel Mangrané de Jesús. Els alumnes elaboren un mural de la mà de l’artista gràfica Lara Gombau i el projecte Educació 360 #TeixintXarxes

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.