Siguin benvinguts al temps de la informació a Canal Terres de l’Ebre. En els propers minuts els explicarem les notícies més destacades al nostre territori. Sense més preàmbuls en fem ja un primer avanç en el nostre sumari de titulars.

Un manifest signat per onze entitats conservacionistes del territori alerten sobre les actuacions que s’han dut a terme en la regeneració de la barra del Trabucador. Adverteixen que algunes d’aquestes actuacions debiliten la dinàmica geològica d’aquest espai.

La Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre refà el pla de contingència a l’Ebre amb quatre escenaris diferents en funció la incidència del virus. Així s’articularan uns protocols en funció que hi hagi un escenari extremadament desfavorable, un d’escalada, situació de desescalada i escenari estable o de baixa transmissió

Unió de Pagesos celebra avui una assemblea a Batea oberta a tots els viticultors de les Terres de l’Ebre per informar i debatre sobre la situació i perspectives del sector de la vinya i el vi. El sindicat agrari reclama que el preu de venda del raïm no estigui per sota dels 0,40 €/kg


L’Entitat Municipal descentralitzada de Jesús inverteix 190.000 euros en la substitució de la gespa artificial del camp de futbol per una de nova generació. L’actuació a l’estadi es completarà amb millores en el sistema de reg i es modificaran les banquetes actuals.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.