Les prop de 1000 proves de PCR del cribratge massiu realitzat a les empreses Padesa i Paumar a Roquetes i Amposta donen 16 resultats positius. Un baix índex de prevalença que fan que no s’hagin de prendre mesures excepcionals en aquests centres

Ocupació turística del 100% a la comarca de la Terra Alta. Els visitants fan les reserves a última hora i demanden espais naturals, tranquil·litat i esports d’aventura, entre altres atractius. un dels factors claus és també la baixa incidència de la covid-19

L’Ampolla instal·la filtres per a microplàstics a les boies de balisament de les platges de les Avellanes i de Cap Roig. L’actuació, pionera a les nostres terres, s’emmarca dintre del Pla Estratègic pel Medi Ambient i ha suposat una inversió de 4.800 euros.

El compliment de les mesures preventives per la covid-19 obliga als llocs de socors de les platges a atendre els primers auxilis d’un en un, fet que de vegades, per exemple quan hi ha moltes picades de medusa, provoca cues d’espera entre els usuaris

El grup Municipal d’ERC de Deltebre demanarà en el proper ple que el nus antitransvasament torni a penjar del balcó de l’Ajuntament. En el mateix ple presentarà la seva renúncia el regidor republicà Rafa Flores.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.