El degoteig de nous positius de coronavirus no para a les nostres terres, de tal manera que ja estem prop dels 800 confirmats des de l’inici de la pandemia. Un tema amb que, novament, obrirem el temps de la informació a les Terres de l’Ebre d’aquest dimarts. Fem ara un avanç dels principals arguments en el nostre sumari de titulars

Les terres de l’Ebre registren, a dia d’avui, 16 brots actius de coronavirus. El nombre total de positius confirmats des de l’inici s’eleva ja a 787. La bona notícia és que està descendint el percentatge del risc de rebrot que ha passat del 111 al 87

El Grup Natura Freixe, que gestiona la reserva Natural de Sebes a Flix, escull una nova Junta Directiva. L’ex-alcalde Oscar Bosch, substitueix en la presidència a Josep Manel Albiac , que portava 11 anys en el càrrec

Presenten el llibre ‘El poblament de quiròpters del delta de l’Ebre’ un treball que és fruit de més de 20 anys de col·laboració entre el Museu de Ciències Naturals de Granollers i el Parc Natural del Delta de l’Ebre. El volum s’ha publicat en format paper i digital,

El Centre de Formació Ocupacional de Tortosa duu a terme una nova edició del programa “Treball als Barris”. Enguany, 10 joves menors de 25 anys estan aprenent l’ofici de pintor. El programa encara ara la recta final.

El Museu de les Terres de l’Ebre acull fins a principis d’octubre l’exposició "La quartana i la lluita sanitària per erradicar el paludisme al delta de l’Ebre". La malària va ser erradicada al delta l’any 1955 gràcies a investigadors com ara el doctor Ildefons Canicio.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.