Dilluns 10 d’agost encetem un dia més, una setmana més, el temps de la informació a Canal Terres de l’Ebre. Durant els propers minuts posarem al seu abast lo més destacat de l’actualitat a casa nostra. Un Ebre notícies que avui presenta el següent sumari de titulars:

Indignació de la Plataforma en Defensa de l’Ebre davant de l’aprovació del transvasament d’aigua de l’Ebre cap a les conques del Cantàbric. Una assemblea al mes de setembre podria marcar l’inici d’una nova etapa de mobilitzacions.

La diputada Mónica Sales i la regidora Irene Negre entren a formar part de la nova executiva de Junts per Catalunya presidida per Carles Puigdemont. Les dos ebrenques van aconseguir més del 60% de vots de suport

El ple de l’Ajuntament d’Amposta aprova, per unanimitat, les instruccions municipals reguladores de les condicions que regirà la prestació dels serveis de desenvolupament dels programes del Centre de Tecnificació Esportiva per part de l’empresa pública Amposta Serveis MunicipalsL’Obrador, un projecte cultural del coreògraf i ballarí Roberto Olivan, vol revolucionar el panorama cultural a les Terres de l’Ebre. L’espai podria acollir artistes i companyies internacionals a finals del proper mes de setembre.

El cantautor i activista CesK Freixas presenta el seu nou disc “Festa Major” en exclusiva a La Ràpita. El concert, a la plaça Agustí Vizcarro, del Museu del Mar va aplegar unes 300 persones

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.