Benvinguts a una nova edició de l’Ebre Notícies. Encetem al canal Terres de l’Ebre el temps dedicat a repassar la informació més destacada de casa nostra. D’aquest divendres, els principals arguments informatius venen marcats en el següent sumari de titulars

Si no es pot continuar l’activitat salinera a les Salines del Delta, es posarà en perill l’existència dels flamencs a n’este paratge, una de les zones de cria més importants de la Mediterrània. Així ho afirmen diverses empreses de serveis ambientals i biodiversitat, que mostren la seua preocupació per la situació.

Els pagesos de la terra Alta , amb les comunitats de regants i el Consell Comarcal tornen a reclamar l’ampliació del reg d’aquesta comarca fins a les 9.000 hectàrees que actualment estan autoritzades.

L’Ajuntament, el Servei de Medicina Interna de l’hospital Sant Joan de Reus i el Biobanc de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili inicien un estudi pioner de seroprevalença de la població d’Ascó. Les proves es fan als majors de 14 anys i es preveu que arribin a un total del 80% de la població.

Fins al mes de setembre, en el Marc de la Mostra de Jazz de Tortosa, es pot visitar al Museu de Tortosa l’exposició JAZZ & DRAW. Il·lustracions d’Abel Carrasco al voltant del món del jazz.

Les filles de la pintora Dèlia Boix, han lliurat a L’ajuntament de Roquetes un dels quadres de l’obra artística de la seva mare. Es tracta d’un quadre floral realitzat amb la tècnica del monotip, on es conjuga la pintura, el dibuix i l’art gràfic

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.