Benvinguts a una nova edició de l’Ebre Notícies, la corresponent a aquest dijous 6 d’agost. Les primeres mesures adoptades davant l’increment de contagis ocupen la portada informativa de la jornada. En fem un primer resum en l’acostumat sumari de titulars

Es tanquen per precaució els centres de dia de les comarques de la Ribera d’Ebre, el Montsià i el Baix Ebre. Se suspenen, per tant, els ingressos, les visites i les sortides de curta durada dels residents a l’exterior

Un conveni entre la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya permetrà portar la fibra òptica a tots els municipis de les Terres de l’Ebre per a l’any 2022. L’actuació es desenvoluparà en 3 fases i suposarà una inversió de 13 milions d’euros per part de l’ens provincial.

Els comerciants donen per bona la campanya de les rebaixes d’estiu d’enguany malgrat no haver assolit els resultats d’edicions anteriors. El ritme regular de les vendes i l’acumulació d’un stock menor permeten, malgrat tot, salvar en part, la campanya

Món Natura Delta ofereix als seus visitants un relat teatralitzat per a les famílies on un personatge errant els parla de la gent, del paisatge i la gastronomia del Delta. L’experiència acaba amb la màgia de la posta de sol i una copa de vi.

El pressupost 2020 de l’Ajuntament d’Alcanar posa l’accent en mesures socials. Destaquen, especialment, els més de 2,2 MEUR destinats a inversions, un 45% més que en l’exercici 2019; i que aniran destinats, entre altres, a l’obra del nou Auditori Municipal, els i a l’ampliació de la Biblioteca Trinitari Fabregat,

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.