Els que coneixem el delta de l’Ebre, per poc que sigue, som conscients de la riquesa del seu paisatge, la tradició entorn la pesca, l’arròs i, també, la recol·lecció de sal. MónNatura Delta de l’Ebre aprofita tots estos elements, i d’altres, per mostrar-los als visitants amb diferents activitats durant l’estiu.

Però una de les activitats estrella que ja fa uns anys que es realitza és Contalles del Delta, una visita teatralitzada que actualment es fa de dimecres a dissabte i, abans de la posta del sol, s’explica l’experiència més tradicional del Delta de l’Ebre a través de Paquito, un personatge fictici però inspirat en gent real de l’entorn.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.