Benvinguts a l’Ebre Notícies a Canal TE. Encetem el temps de la informació d’aquest dimecres 5 de juliol avui marcada per temes relacionats amb la Salut. Fem un avenç dels temes més destacats que els volem explicar en el nostre sumari de titulars

La Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, es reuneix amb els professionals de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. El Departement preveu la remodelació de l’àrea quirúrgica, de parts i de reanimació amb una inversió aproximada de tres milions d’euros

Condemnen l’exdirector i l’excap de cuina de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús per malversació i falsedat documental. La sentència obliga als tres condemnats a indemnitzar a la Societat Gestió Sanitària Assistencial de Tortosa

La policia Local de la Ràpita denuncia els “botellons” que es duen a terme en cap de setmana al municipi. A més a més també han denunciat 14 persones que de manera reiterada no usaven la mascareta per la via pública.

La nova llotja de Deltebre podria ser una realitat abans d’acabar l’any. Aquest és el compromís adquirit per Ports de la Generalitat a una de les històriques reivindicacions de l’Ajuntament, dels pescadors i del club nàutic.

Presenten oficialment Guillermo Camarero com a nou entrenador del Club Deportiu Tortosa. La presentació de l’equip davant de l’afició tindrà lloc el proper dia 19 amb un partit amistós contra l’Ascó.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.